Braul 26081 Savia beige este o Placa Ceramica pentru perete, destinata amplasarii in intériul locuintei si are rolul de a délimitation faianta intr-un mod personalizat si de a conferi un aspect atractiv peretilor. Acest Brau este realizat intr-o forma dreptunghiulara, conferita de dimensiunile 6×20 cm si sont glazura lucioasa. Faianta reprezinta acea Placa Ceramica atat de des intalnita cu Casele tuturor ce sont ca SCOP principal decorarea peretilor interiori. Modalitatea prin aceasta este realizata permite o aplicare relativ usoara ce rezista in timp si ofera confortul necesar in incaperi precum baie sau bucatarie. Faianta de baie si Faianta de bucatarie introduire in incapere un anumit RITM dupa Care se ghideaza o anumita Dinamica cromatica. Astfel, se cunoaste faptul ca in baie este permisa utilizarea placilor de faianta in culori puternice sau chiar in anumite combinatii deosemorsure. Acest lucru se datoreaza faptului ca timpul petrecut in baie este unul relativ scurt, astfel INCAT aceste jocuri cromatice nu Devin obositoare. Braul Loft are o glazura Mata si culoare beige, iar o Placa sont dimensiunile 6×20 cm. Braul Tanaka Cream Geo este o Placa Ceramica decorativa pentru perete, realizata cu Linii curbate CREM PE un utérine Bej.

Acesta poate fi utilizat pentru a délimitation faianta intr-un mod personalizat si pentru a realiza un design atractiv in spatiul Interior. Braul face parte din colectia Savia beige, astfel INCAT imbinarea elementelor din aceasta colectie sa fie armonioasa si usor de realizat. Acesta se pozitioneaza horizontaux en mod traditionnel, pentru a délimitation faianta in doua Culori, INSA permite combinatii diverse datorita dimensiunilor similare cu ALE placilor de faianta DIN aceeasi Gama. Braul Loft 2502-0912 sont principalul ROL de accesorizare a spatiului si de imbogatire vizuala prin modelul floral imprimat. Acesta poate fi folosit in bucatarii, Impreuna cu modele de faianta asemanatoare. . Aceasta Placa decorativa cu glazura Mata este realizata intr-o forma dreptunghiulara, avand dimensiunile 5 x 40 cm. nuantele prezente détermination incadrarea acestui Brau in stilul clasic, caracterizat de eleganta si atemporalitate. CREM este o nuanta calda, se regaseste PE suprafata placii in tonuri diferite si realizeaza o atmosfera primitoare si confortabila. Nuanta GRI este considerata sofisticata, eleganta si confera o Energie, oricarei incaperi. De asemenea, aceasta da senzatia de racoare, este atemporala si extrem de Practica.

DIN Punct de, simbolistic, printre cele mai cunoscute semnificatii ALE acesteia sunt seriozitatea, abstinetatea si respectul. Spre deosebire de cromatica utilizata in bucatarie, unde designul si culorile ce se preteaza pentru spatiul de gatit sunt Poutine diferite. Se recomanda ca faianta de bucatarie sa fie una calda, care sa transmita emotie pozitiva, relaxanta si linistitoare. . Placile de faianta standard taiate un Bun utérine pentru placile décoratif (brauri sau decoruri) care Pun in valoare peretele DIN Punct de l`Estetic. Placile ceramice pentru perete si pardoseala din aceasta Gama sunt disponibile in nuante prezente PE Brau. Puteti opta pentru achizitionarea separata a produselor DIN colectia Loft (gresie, faianta si décor) pentru a obtine un aspect UNITAR…. Gama cuprinde atat modele de faianta de baie, cat si modele de faianta de bucatarie.

Acestea au fost créer cu scopul de a se putea plia PE diferite Stiluri de amenajari interioare, precum cel clasic sau cel Modern. Privita ca o reclamatiile rapida ce sont efect PE Termen Lung, Placa de faianta este una ce cuprinde o serie de particularitati pe care se recomanda sa le cunoasteti inainte de a incepe procesul de amenajare. Acestea sunt:. Pentru un efect spectaculos in locuinta ta Poti opta pentru o alegere inspirata care va da o Nota deosebita incaperii: Braul décoratif pentru faianta. Acest modèle de faianta decorativa este realizat cu un aspect apère nefinisat, Care imitations vopseaua GRI aplicata neuniform si prezinta inscrisuri in relief, de diferite dimensiuni, fiind potrivit pentru un design intérieur moderne sau Industrial.

About the author